Рязката разпродажба на акциите на Spirit Airlines набра скорост в четвъртък,

...
 Рязката разпродажба на акциите на Spirit Airlines набра скорост в четвъртък,
Коментари Харесай

Акциите на Spirit Airlines достигнаха рекордно ниско ниво, тъй като пропадането на сделката с JetBlue алармира инвеститорите

 Рязката ликвидация на акциите на Spirit Airlines набра скорост в четвъртък, откакто в доклад се споделя, че нискотарифният превозвач търси способи да се оправи с финансовите си провокации.

Акциите на Spirit паднаха с 31% до рекордно ниско равнище от $4,04 и потъват от вторник поради притесненията на инвеститорите за финансовото му бъдеще, след като американски арбитър блокира сливането му с JetBlue Airways за $3,8 милиарда.

Wall Street Journal съобщи, че самолетната компания възнамерява да разиска със съветници пътя напред, защото е изправена пред краткосрочни падежи на дълга.

Ройтерс не можа без значение да ревизира отчета на WSJ, който не даде никакви детайлности за полемиките. Spirit не отговори незабавно на искане за мнения по отчета.

По-рано в четвъртък компанията съобщи, че е предприемала и ще продължи да подхваща рационални стъпки, с цел да подсигурява стабилността на своя баланс и настоящи интервенции.

Коментарите пристигнаха ден откакто рейтинговата аг...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР